⚠ In case you've missed it we are migrating to our new website, with a brand new forum. For more details about the migration you can read our blog post for website migration. This forum is read-only and soon will be archived. ⚠


text-editor problem

bugs text-editor

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tanvir_csesus

tanvir_csesus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 May 2012 - 04:37 AM

Hi,
I have found some problems in grocery-crud1.2.2. It may be a bug or a problem of my code.If any one faces the same problem and have a solution,please let me know.

prob-1:If I use text field in database,grocery crud automatically generates text editor for this field.If I use file upload field before the text editor,it doesn't work.
prob-2:If I use relations, grocery crud creates drop down depends on relationship.If I use drop down after a text editor,I can't select any item from the list.

My English is poor.If my problems are not clear,I can try again to describe it.

Thanks
Tanvir

#2 web-johnny

web-johnny

    grocery CRUD Author

  • Administrators
  • 1,166 posts

Posted 16 May 2012 - 06:28 AM

I cannot reproduce the bug. Can you be more specific? Is there any console error on your firebug? Can you give an example of your code? If you updated the version just make sure that you have cleared your browser cache

#3 tanvir_csesus

tanvir_csesus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 May 2012 - 08:06 AM

Here is examples:
There are three fields in my add/edit record form(automatically generated by crud).

image:---------------------(file upload firld)
description:----------------------(text editor)
status:----------------------(dropdown generated by 1-n relation)

In this case if I select some file to upload,the upload button gone away and file is also not uploded.
If I try to select something from dropdown,it doesn't work.


If I unset texeditor for description field,then it works fine.

Thanks
Tanvir

#4 tanvir_csesus

tanvir_csesus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 May 2012 - 08:23 AM

I think it is my coding problem.I have tried it in another fresh copy of codeigniter and there it works fine.I have used lots of javascripts in my site.It may be conflicting with each other.

By the way,thanks for this excellent application.





Also tagged with one or more of these keywords: bugs, text-editor

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users